Fiets of wandel mee met de Stofwisseltour op zaterdag 24 juni 2023

Stofwisselingsziekten zijn waarschijnlijk doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen. In Nederland wordt bij zo’n 800 kinderen per jaar de diagnose stofwisselingsziekte (ook wel metabole ziekten genoemd) gesteld. Het grootste deel overlijdt voor hun 18de verjaardag, omdat er geen medicijn is. Geld voor onderzoek is daarom hard nodig. Doe daarom mee met de 12de editie van de Stofwisseltour en maak samen het verschil! 

Lees hier alles over: de Stofwisseltour, het inschrijfgeld, het programma, de locatie, de routes, het worden van vrijwilliger of sponsor, het komen aanmoedigen als supporter, de goede doelen en het inzamelen van sponsorgeld.

Benieuwd naar wie er al mee doen? Bekijk hier alle deelnemers.

Schrijf je in voor de wachtlijst of Stofwisseltour 2024!

Op dit moment zijn alle tickets verkocht voor de Stofwisseltour 2023. Wil jij ook graag deelnemen aan de Stofwisseltour 2023? Schrijf jezelf dan in op de wachtlijst. Als er een plek voor beschikbaar komt, nemen we contact met je op. Je kunt op dit formulier ook aangeven als je op de hoogte gehouden wilt worden als de inschrijving van Stofwisseltour 2024 van start gaat.

Schrijf jezelf in voor de wachtlijst of Stofwisseltour 2024

Lees meer Lees minder

Opgehaald

36.189
24% bereikt van het totaalbedrag € 150.000

Nog te gaan: