Stofwisseltour 2011

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Aantal deelnemers: 6
Opbrengst: € 15.100

Herman ten Brink, Henk Blom en Tom de Koning zijn de founding fathers van de Stofwisseltour te noemen. De drie metabole specialisten, alle drie fervent wielrenners, wilden op de fiets geld genereren voor onderzoek naar Stofwisselingsziekten. Zij Marike om met hen mee te denken om daarvoor een goed plan te bedenken. Het werd een fietstocht van 5 dagen langs alle Universitaire Medische Centra in Nederland: Amsterdam, Groningen, Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Rotterdam, Leiden en Amsterdam. Een traditie was geboren! Dit eerste jaar begon met de start van de drie metabole specialisten in Amsterdam. Onderweg haakten verschillende collega’s en ouders van patiëntjes éen of meer etappes aan. Er werd met 6 deelnemers gefinisht in Amsterdam, waaronder Angela Jonkman, de moeder van Emma*, die het jaar daarvoor was overleden aan de ziekte van Hurler.

Doe mee!

Meld je aan voor de Stofwisseltour. Fiets van 40, 80, 120 of 160 kilometer of wandel 5, 10, 15 of 20 kilometer mee. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden of collega’s. In herinnering aan iemand die je dierbaar was of die te maken heeft met een stofwisselingsziekte. Samen zamelen we geld in voor méér onderzoek naar stofwisselingsziekte!

Doe je mee met een team?
Stem dan eerst af wie teamcaptain gaat zijn. De teamcaptain meldt zich aan en is contactpersoon voor Elefunds. Daarna kunnen de overige teamleden zich aansluiten bij het team.

Schrijf je hier in >