Stofwisseltour 2012

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Aantal deelnemers: 60
Opbrengst: € 30.100


Om nog meer deelnemers enthousiast te krijgen is besloten om de Stofwisseltour van vrijdag t/m zondag te organiseren en het nog uitdagender te maken. Om de ruim 800 km in drie dagen te volbrengen moesten de deelnemers meer kilometers per dag rijden en de eerste nacht doorfietsen. Teams mochten dit ook in estafette doen. Het werd een legendarische editie, vooral ook doordat de regen met bakken uit de hemel kwam. Al tijdens de eerste etappe van Amsterdam naar Lelystad resulteerde dat in 12 lekke banden. Gelukkig is de kwaliteit van de binnen- en buitenbanden in de daaropvolgende jaren na deze editie van de Stofwisseltour sterk verbeterd! Op de derde dag van de Stofwisseltour kwamen de deelnemers langs de bosbaan aan in Amsterdam.

Doe mee!

Meld je aan voor de Stofwisseltour. Fiets van 40, 80, 120 of 160 kilometer of wandel 5, 10, 15 of 20 kilometer mee. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden of collega’s. In herinnering aan iemand die je dierbaar was of die te maken heeft met een stofwisselingsziekte. Samen zamelen we geld in voor méér onderzoek naar stofwisselingsziekte!

Doe je mee met een team?
Stem dan eerst af wie teamcaptain gaat zijn. De teamcaptain meldt zich aan en is contactpersoon voor Elefunds. Daarna kunnen de overige teamleden zich aansluiten bij het team.

Schrijf je hier in >