Stofwisseltour 2014

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Aantal deelnemers: 125
Opbrengst: € 85.439

Wij zijn klaar voor de start van de vierde editie van de Stofwisseltour! Op vrijdagochtend 20 juni geeft professor Smit in Groningen het startschot van de drie-daagse Stofwisseltour en zaterdag 21 juni geeft de 8 jarige Eline in Borchland Amsterdam het startschot voor de twee-daagse Stofwisseltour. Bijna 150 fietsers rijden dan individueel zoveel mogelijk kilometers af om aandacht en geld te vragen voor meer onderzoek naar stofwisselingsziekten. Geweldig dat dit jaar het Nederlands Waterpoloteam onder leiding van bondscoach Robin van Galen een etappe meefietst.

Iedereen kan onze renners aanmoedigen, want de pelotons doorkruisen bijna heel Nederland en stoppen op 14 van tevoren bepaalde stofwisselpunten.

Net als het jaar ervoor konden deelnemers tijdens de 4e Stofwisseltour meedoen aan een 3-daagse of 2-daagse challenge. In 2014 zijn we met name om veiligheidsredenen afgestapt van avond/nacht etappes. In totaal konden de fietsers 620 respectievelijk 420 kilometer afleggen.

Doe mee!

Meld je aan voor de Stofwisseltour. Fiets van 40, 80, 120 of 160 kilometer of wandel 5, 10, 15 of 20 kilometer mee. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden of collega’s. In herinnering aan iemand die je dierbaar was of die te maken heeft met een stofwisselingsziekte. Samen zamelen we geld in voor méér onderzoek naar stofwisselingsziekte!

Doe je mee met een team?
Stem dan eerst af wie teamcaptain gaat zijn. De teamcaptain meldt zich aan en is contactpersoon voor Elefunds. Daarna kunnen de overige teamleden zich aansluiten bij het team.

Schrijf je hier in >