Stofwisseltour 2017

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Aantal deelnemers: 219
Opbrengst: € 167.056

De aankomst van de Stofwisseltour op zondag 18 juni was dit jaar extra bijzonder vanwege de live NPO1 uitzending, gepresenteerd door Dionne Stax en Joris Linssen. Niet alleen konden de kijkers de finish van de Stofwisseltour volgen maar ook de ervaringen van de fietsers werd tijdens de uitzending getoond. Ook waren er reportages die eerder waren opgenomen bij ouders met een kind met een stofwisselingsziekte. Op NPO1 is de uitzending te zien. En op www.facebook.com/stofwisselkracht kan je de verschillende berichten van het afgelopen weekend zien.

De Stofwisseltour 1 uur live op televisie!
In 2017 maakten NOS/KRO-NCRV een live reportage van de Stofwisseltour. De presentatie werd verzorgd door Dionne Stax en Joris Linssen. Tijdens de live rapportage (400.000 kijkers) werden niet alleen de deelnemers live binnengehaald, ook waren er interviews met ouders, kinderen en specialisten. In 2017 is een belangrijke traditie ontstaan: Vroeg in de ochtend op de laatste dag van de Stofwisseltour stonden alle deelnemers stil bij alle kinderen die zijn overleden aan een stofwisselingsziekte. 

Doe mee!

Meld je aan voor de Stofwisseltour. Fiets van 40, 80, 120 of 160 kilometer of wandel 5, 10, 15 of 20 kilometer mee. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden of collega’s. In herinnering aan iemand die je dierbaar was of die te maken heeft met een stofwisselingsziekte. Samen zamelen we geld in voor méér onderzoek naar stofwisselingsziekte! Aanmelden kan tot en met 17 maart 2023.

Doe je mee met een team?
Stem dan eerst af wie teamcaptain gaat zijn. De teamcaptain meldt zich aan en is contactpersoon voor Elefunds. Daarna kunnen de overige teamleden zich aansluiten bij het team.

Schrijf je hier in >