Stofwisseltour 2018

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Aantal deelnemers: 213
Opbrengst: € 183.852

De opbrengst van de 8e Stofwisseltour was de hoogste opbrengst van alle edities van de Stofwisseltour, liefst € 183.852 fietsten de 213 deelnemers bij elkaar. De herdenking op de zondagochtend was in 2018 een van de meest indrukwekkende momenten van de Stofwisseltour: Ouders met een kindje die is overleden aan een stofwisselingsziekte lieten ieder een duif los. Ook de finish in Borchland was weer indrukwekkend: trots, plezier, verdriet en opwinding wisselden elkaar af.

Doe mee!

Meld je aan voor de Stofwisseltour. Fiets van 40, 80, 120 of 160 kilometer of wandel 5, 10, 15 of 20 kilometer mee. Meedoen kan alleen of samen met je familie, vrienden of collega’s. In herinnering aan iemand die je dierbaar was of die te maken heeft met een stofwisselingsziekte. Samen zamelen we geld in voor méér onderzoek naar stofwisselingsziekte!

Doe je mee met een team?
Stem dan eerst af wie teamcaptain gaat zijn. De teamcaptain meldt zich aan en is contactpersoon voor Elefunds. Daarna kunnen de overige teamleden zich aansluiten bij het team.

Schrijf je hier in >