Dit wordt het fiets- en wandeltenue

18 januari 2023 08:37

Wellicht is het je al opgevallen dat de Stofwisseltour een nieuw logo en website heeft. Daarbij hoort natuurlijk ook een bijpassend fiets- of wandelshirt. De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het ontwerpen hiervan en we hopen dat jij het net zo mooi vindt geworden als wij. Hieronder kun je het ontwerp bewonderen en lees je alles over het bestellen er van. 

Logo's goede doelen

Zowel op de achterzijde van het fietsshirt als het wandelshirt komen in het blauwe vlak de logo's van de goede doelen die beneficiant zijn. Op dit moment zijn dit Energy4All, Join4Enegry, Metakids, Patientenvereniging VKS en Stofwisselkracht. Staat het goede doel van jullie voorkeur hier nog bij? Neem dan contact met ons op vóór 14 februari via stofwisseltour@elefunds.nl.

Teamnaam of teamlogo

Het is dit jaar mogelijk om op je shirt in plaats van je teamnaam je teamlogo te drukken. Willen jullie dit? Stuur dan vóór 1 maart het logo als EPS bestand naar stofwisseltour@elefunds.nl. Dan zorgen wij dat de drukker weet dat er een logo moet worden meegedrukt. 

Achterzijde fietshirt met teamnaam of teamlogo

Achterzijde wandelshirt met teamnaam of teamlogo

Kleding bestellen

Vanaf half maart tot 1 april zal het mogelijk zijn om kleding te bestellen via onze webshop. De teamcaptain ontvang van ons een kortingscode waarmee je een fiets- of wandelshirt als deelnemer kunt bestellen. De kosten voor het shirt zitten bij de inschrijfkosten inbegrepen net als de verzendkosten. 

Extra kleding bestellen

In de webshop zijn naast het fiets- en wandelshirt ook andere items te bestellen, zoals een fietsbroek. Deze items kun je tegen betaling kopen. Hiervoor worden ook verzendkosten van € 8,47 (incl btw) in rekening gebracht.