Nieuwsbrief #1 januari 2023

17 January 2023 09:00

Stofwisseltour - zaterdag 24 juni 2023 - editie 12

Afbeelding
De voorbereidingen voor de twaalfde editie van de Stofwisseltour op zaterdag 24 juni bij de Weistaar in Maarsbergen zijn in volle gang en de eerste teams hebben zich al aangemeld. In deze eerste nieuwsbrief lees je alles over het progamma, het nieuwe fiets- en wandeltenue, de routes, 't Stofwissellaantje, de vrijwilligers, de goede doelen, en het aanmelden dat vóór 17 maart moet gebeuren.

Afbeelding
Het Programma
De starttijden en routes zijn zo uitgestippeld dat alle deelnemers ongeveer tegelijkertijd aankomen over de finish aan het einde van de middag. Wel zo leuk, want dan kunnen we samen proosten op onze inspanningen en het behaalde resultaat. Het voorlopige programma staat al op de website, zodra dit definitief is laten we je het uiteraard weten. 

Afbeelding

Strak in je fiets- of wandeltenue

Wellicht is het je al opgevallen dat de Stofwisseltour een nieuw logo en website heeft. Daarbij hoort natuurlijk ook een bijpassend fiets- of wandeltenue. Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Kijk dan snel op de website. Dan kun je de ontwerpen bewonderen en alles lezen over hoe je deze kunt bestellen met je teamnaam of teamlogo. We hopen dat jij het net zo mooi vindt geworden als wij. Bekijk de tenues hier

Afbeelding
Nieuwe fiets- en wandelroutes 

We zijn druk bezig met het uitstippelen van vier nieuwe fiets- en wandelroutes. De fietsroutes worden ongeveer 40 km per route. Je bepaalt uiteraard zelf welke route(s) je fietst. Daarnaast zijn we ook bezig met het uitstippelen van een mountainbikeroute van 60 kilometer. Als wandelaar kun je kiezen uit vier verschilende afstanden: 20, 15, 10 en 5 kilometer. De routes delen we in de week voor de Stofwisseltour als GPX bestand op de website. 

Aanmelden deelnemers vóór 17 maart
Mocht je je nog niet hebben aangemeld? Dan willen we je vragen om dit vóór 17 maart te doen, zodat we alles tot in de puntjes voor je kunnen organiseren. Schrijf je hier in voor de Stofwisseltour. Wil je jouw logo in plaats van je teamnaam geschreven op jouw tenue? Zorg dan dat we vóór 14 februari dit logo als EPS bestand hebben ontvangen. 

Is jouw team compleet?
Dan vinden we dit fijn om te weten. Stuur ons een Whatsappbericht voorzien van je teamnaam naar 06-83581798.

Afbeelding

't Stofwissellaantje
Welke afstand je ook fietst of wandeld, je komt sowieso langs 't Stofwissellaantje. Hier kun je even stil staan bij degene voor wie jij meedoet en waarom onderzoek naar stofwisselingsziekten zo belangrijk is. We verklappen verder nog niets, maar heb jij een mooie foto hebben van degene voor wie jij meedoet? Dan ontvangen wij deze graag in hoge resulutie vóór 17 maart via stofwisseltour@elefunds.nl

Vrijwilliger social media gezocht
We hebben al een aantal aanmeldingen van vrijwilligers die ons komen helpen tijdens de Stofwisseltour, maar we zijn nog op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om de social media van de Stofwisseltour te beheren. Beginnen jouw handen al te jeuken en draait je online brein al overuren na het lezen hiervan? Neem dan contact met ons op via stofwisseltour@elefunds.nl of 06-83581798 dan kun je direct aan de slag. 
Afbeelding
We komen in actie voor
Dit jaar hebben Energy4AllJoin4EnegryMetakidsPatiëntenvereniging VKS en Stofwisselkracht aangegeven weer beneficiant te willen zijn. Nadat je je hebt aangemeld voor de Stofwisseltour vragen we de teamcaptain welke voorkeur voor goed doel jullie hebben om sponsorgeld voor op te halen. Dan zorgen wij dat jullie opgehaalde bedrag goed terecht komt.

Heeft het goede doel van jullie voorkeur zich nog niet aangemeld? Neem dan contact met ons op vóór 14 februari via stofwisseltour@elefunds.nl.

Vragen of suggesties?
Heb je nog vragen of een suggestie voor de Stofwisseltour? Neem gerust contact met ons op via stofwisseltour@elefunds.nl of 06-83581798. Sla dit e-mailadres op in je adresboek en het nummer in je telefoon, dan komen we niet in je spam terecht en mis je niets over de Stofwisseltour. 

Met sportieve groet, 

Anne Claire en Roderick
Organisatie Stofwisseltour

Afbeelding